Zoektocht naar opa’s en oma’s voor Efteling-musical gestart

Dit najaar is de nieuwe Efteling-productie ‘Sprookjessprokkelaar de musical’ te zien in het Efteling Theater. ‘Sprookjessprokkelaar de musical’ vertelt het verhaal van Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont en op zoek gaat naar de sprookjesbibliotheek.

Hiervoor start vandaag de zoektocht naar 450 opa’s en oma’s uit Nederland en Vlaanderen die met hun kleinkinderen graag een eenmalige gastrol in de musical willen spelen. Per voorstelling zullen tien grootouders samen met een kleinkind meedoen. Om deze opa’s, oma’s en kinderen klaar te stomen voor hun toneeldebuut, organiseert de Efteling tussen 26 mei en 21 juni de Sprookjessprokkelaarschool. Hier krijgen de 900 geselecteerden musicalworkshops in spel, zang en dans om goed voorbereid het podium op te gaan. Kinderen en grootouders kunnen zich vanaf nu aanmelden.

‘Sprookjessprokkelaar de musical’ is alweer de 15e familiemusical van Efteling Theaterproducties en wordt een avontuur met dans, muziek, acrobatiek en zang. De nieuwe familiemusical is een vrije vertolking van het succesvolle boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies