Paul Groot en Marjolein Keuning in Cole Porter musical

Op 12 januari a.s. start de theatertournee van de You’re The Top. De musical brengt een wervelend beeld van de muziek en het levensverhaal van de legendarische songwriter Cole Porter, gespeeld door Paul Groot. De première vindt plaats op 22 januari 2018 in de Stadsschouwburg Utrecht. Verder bestaat de cast uit Marjolein Keuning als Linda Porter; Marcel Jonker als Monty Woolley en Jochem Smit, Rick Sessink en Perry Dossett.

Cole Porter is de parel onder de allerbeste songwriters van Amerika. Hij combineerde zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl en een verborgen leven … hij kon niet zichzelf zijn in het openbaar. Hij schreef wereldberoemde songs: I’ve Got You Under My Skin, Night And Day, Ev’ry Time We Say Goodbye en de musicals Anything Goes, High Society en Kiss Me, Kate. Niet alleen de tekst maar ook de muziek. Zijn songs zijn hartstochtelijk, dan weer geniaal ondeugend en weerspiegelen zijn leven: opgewekt, wereldwijs, verlangend, elegant en de Top. Maar terwijl zijn succes ongekende hoogte bereikt, groeit zijn eenzaamheid.

Paul Groot als Cole Porter; 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies