Koninklijk Theater Carré nieuwe thuisbasis voor Musical Amateurs

Na twee succesvolle edities in het DeLaMar Theater wijkt de organisatie van de Amateur Musical Awards dit jaar uit naar Koninklijk Theater Carré. Meer dan 50 musicalproducties dingen mee naar de felbegeerde awards, welke op maandag 20 november worden uitgereikt. Meer dan 250 genomineerden zullen ook dit jaar optreden tijdens het gala en te horen krijgen wie zich de beste amateurs van Nederland mogen noemen. “In het grotere Carré kunnen we nóg meer musicalliefhebbers de kans geven dit unieke evenement bij te wonen”, aldus bestuursvoorzitter Guido Tjadens.

De vakjury, met o.a. René van Kooten, Hans Cornelissen en Marianne van Wijnkoop, bepaalt ook dit jaar wie er naar huis gaan met een door Raphael Hermans ontworpen award. De prijzen worden uitgereikt door bekende professionals, welke in de loop naar het gala bekend worden gemaakt. Ook reikt musicalicoon Pia Douwes een naar haar vernoemde award uit voor de amateur die mogelijk de overstap naar het professionele theater zou kunnen maken. De afgelopen twee winnaars van deze award, Jonathan Vroege en Robin Reitsma, is dit ook gelukt, zij spelen nu respectievelijk in The Lion King en Soldaat van Oranje – De Musical.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies