Anastasia musical komt naar Nederland

Vandaag werd aangekondigd dat de nieuwe Broadway musical Anastasia de wereld over zal gaan en bevestigd is dat de voorstelling te zien zal zijn in Nederland, Duitsland, Spanje, Rusland, Korea, Japan, Mexico en China. Plannen voor een Noord-Amerikaanse tour van Anastasia zijn ook bevestigd. Wanneer de voorstelling te zien zal zijn in Nederland is nog niet bekend.

Anastasia is sinds 23 maart 2017 te zien op Broadway en ging daar op 24 april 2017 in première. De nieuwe muzikale inspiratie van de gelijknamige animatiefilm uit 1997 wordt geregisseerd door Tony Award winnaar Darko Tresnjak.

Met muziek van Stephen Flaherty en Lynn Ahrens en het script van Terrence McNally vertelt Anastasia het verhaal van een dappere jonge vrouw die het mysterie van haar verleden probeert te ontdekken. De voorstelling bevat de muziek uit de film, waaronder het met een Oscar-genomineerde “Journey to the Past”, en nieuwe muziek.

Christy Altomare vertolkt nu de titel op Broadway samen met Derek Klena als Dmitrij en Ramin Karimloo als Gleb. Anastasia is momenteel genomineerd voor twee Tony Awards, twee Drama League Awards, negen Drama Desk Awards en 13 Outer Critics Circle Awards.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies