Cast Vlaamse ‘The Rocky Horror Show’ bekend

Op 31 oktober strijkt de internationale rock ’n roll musical ‘The Rocky Horror Show’ neer in Vlaanderen. Deze legendarische show is uitgegroeid tot een ware cult en heeft een lange traditie van gestoorde interactie met zijn publiek opgebouwd. Na de intensieve audities hebben Stany Crets, choreograaf Laurent Flament en producent Deep Bridge een topcast verzameld om deze extravagante personages en de nog geschiftere verhaallijnen te vertolken.

Laurenz Hoorelbeke zal te zijn zien als Dr. Frank-N-Furter: de vreemde, travestiet-wetenschapper met een manisch en onverzadigbaar libido. Nordin De Moor speelt de onschuldige Brad Majors. Aan zijn zijde aanstormend toptalent Shana Pieters. Zij schittert als Brad’s verloofde Janet Weiss. Dit onwetend koppeltje belandt tijdens de show in een van hun meest onvergetelijke nachten uit hun leven.

​De rol van (sexy creatie) Rocky zal vertolkt worden door Matthew Michel. Sébastien De Smet zal de rol spelen van de nogal beangstigende butler Riff Raff. Columbia wordt vertolkt door Maja Van Honsté, Magenta door Jasmine Jaspers en Sven Tummeleer zal de dubbele rol van Eddie en Dr Scott op zich nemen. Mart van den Hout zal als alternate voor Dr. Frank-N-Furter instaan. 

Deze topcast wordt verder aangevuld door Kenny Verelst, Floris De Vooght, Baptiste Vuylsteke, Helle Vanderheyden, Saïn Vantomme, Sofie De Schryver, Pieter Casteleyn en Line Ellegiers.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies