Soldaat van Oranje verlengd tot en met december

Soldaat van Oranje is verlengd tot en met december. Met deze nieuwe verlenging is het zevenjarig bestaan in zicht. Op 30 oktober is het precies zeven jaar geleden dat de voorstelling in première ging in de TheaterHangaar in Katwijk.

Soldaat van Oranje heeft sinds 2015 het theaterrecord -de meeste bezoekers uit de Nederlandse theatergeschiedenis- op zijn naam staan. Sinds de première is elke voorstelling uitverkocht – gistermiddag was de 2142e voorstelling – en zagen inmiddels meer dan 2,3 miljoen mensen de voorstelling. Kaarten voor de nieuwe speelperiode zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies