The Bodyguard gestopt na 647 voorstellingen

Met 850.000 bezoekers is The Bodyguard de grootste hit sinds Mamma Mia! in het Beatrix Theater in Utrecht. Gisteravond is de laatste voorstelling gespeeld, een emotioneel afscheid na twee jaar.
 
Producent Albert Verlinde: “Ik ben ontzettend trots op deze eigen versie van The Bodyguard, die we geheel in Nederland hebben ontwikkeld, en de geweldige groep mensen, voor en achter de schermen, die twee jaar met elkaar een fantastische show hebben neergezet.” Ook in het buitenland is het succes van The Bodyguard niet onopgemerkt gebleven. Het Nederlandse creatieve team is momenteel druk met de voorbereidingen van de show in Madrid, Spanje. De versie zoals in Nederland gemaakt gaat daar in september in première. 
 
In september 2015 ging The Bodyguard in première in het Beatrix Theater te Utrecht. Een musical over de geheime liefde tussen een voormalig secret service agent Frank Farmer (Dave Mantel / Mark van Eeuwen / Miro Kloosterman) en superster Rachel Marron (Romy Monteiro / April Darby). Nu na twee jaar, maar liefst 647 voorstellingen, 850.000 bezoekers, een juryprijs en publieksprijs voor ‘Beste Musical’ én een Musical Award voor Romy Monteiro, speelde de cast van The Bodyguard vanavond de laatste voorstelling in het Beatrix Theater in Utrecht.
 
In het Beatrix Theater Utrecht is vanaf oktober een waardige opvolger van The Bodyguard te zien: On Your Feet!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies