Emilio en Gloria Estefan aanwezig bij première On Your Feet!

Emilio en Gloria Estefan zijn op 29 oktober aanwezig bij de Nederlandse première van hun musical On Your Feet! in het Beatrix Theater in Utrecht. Dat hebben Gloria en Emilio laten weten tijdens een ontmoeting met de Nederlandse hoofdrolspelers in Miami. Vajèn van den Bosch (Gloria), Jim Bakkum en Tommie Christiaan (afwisselend te zien als Emilio Estefan) zijn op dit moment in Miami ter voorbereiding op de musical, die gebaseerd is op het leven en de muziek van Emilio en Gloria Estefan. On Your Feet! is de opvolger van The Bodyguard in het Beatrix Theater in Utrecht en is daar vanaf 17 oktober te zien.
 
Vanuit Nederland laat Albert Verlinde, producent en algemeen directeur Stage Entertainment Nederland, weten trots te zijn op de komst van Emilio en Gloria naar de Nederlandse première: “We hoopten er natuurlijk enorm op, maar ik ben ontzettend blij om nu te horen dat Emilio en Gloria zelf aanwezig zullen zijn bij de Nederlandse première. De Nederlandse voorstelling is de allereerste buitenlandse productie van de succesvolle Broadway-musical en Emilio en Gloria zijn zeer betrokken bij de voorbereidingen.”

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies