Eerste foto van Frozen acteurs in kostuum

De website Entertainment Weekly had de primeur met de eerste foto van de Frozen musical cast in kostuum. De musical is vanaf vandaag te zien Denver, en verhuist volgend jaar naar Broadway.

Patti Murin, Caissie Levy, Jelani Alladin en John Riddler zullen te zien zijn als Anna, Elsa, Kristoff en Hans in de musicalbewerking van Disney’s filmhit Forzen. De musical zal uitgebreid try-outen in Denver van 17 augustus tot en met 1 oktober, gevolgd door een speelperiode op Broadway vanaf februari 2018.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies