Sunset Boulevard verfilmd met Glenn Close in de hoofdrol

De succesvolle Broadwaymusical Sunset Boulevard, met Glenn Close in de hoofdrol, wordt verfilmd. Filmmaatschappij Paramount maakte bekend de rechten van de musical te hebben gekocht. Close is in gesprek om de hoofdrol te prolongeren op het witte doek. 

Volgens The Wrap is Paramount al druk op zoek naar een regisseur voor de verfilming van Sunset Boulevard. Ook wordt er gezocht naar de mannelijke tegenspeler van de 70-jarige Close, zo laten ingewijden weten. De opnamen van de musicalfilm staan gepland om aanstaande januari te beginnen.

Sunset Boulevard is gebaseerd op de gelijknamige speelfilm uit 1950 en vertelt het verhaal van Norma Desmond, een actrice in stomme films die aan lager wal raakt. Wanneer ze een jonge scenarioschrijver ontmoet, ziet ze haar kans schoon terug te keren op het witte doek. Glenn Close kreeg meerdere theaterprijzen voor haar rol in de musical, waaronder een Tony Award voor beste actrice in een musical. Wanneer de verfilming in de bioscopen te zien zal zijn, is nog niet bekend.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies