Disney’s The Lion King verlengd tot augustus 2018

Met de nieuwe producties On Your Feet! en Was Getekend, Annie M.G. Schmidt gaat Stage Entertainment Nederland een nieuw theaterseizoen tegemoet. Daarnaast wordt de ‘Koning der Musicals’ Disney’s The Lion King verlengd tot augustus 2018. Aankomend weekend wordt het nieuwe culturele seizoen geopend met alweer de 40e editie van de Uitmarkt in Amsterdam, dit jaar op een nieuwe locatie namelijk het Oosterdok. Op zondagavond mogen de musicals van Stage Entertainment natuurlijk niet ontbreken op het hoofdpodium tijdens de jaarlijkse Musical Sing-a-Long van AVROTROS, welke live wordt uitgezonden om 21.15 uur op NPO 1.
 
Bij de stands van Stage Entertainment Nederland op de Uitmarkt kan je informatie verkrijgen over de diverse producties van komend seizoen, maar er is natuurlijk meer te doen. Bij de strandtent van On Your Feet! waan je jezelf in de zomerse sferen van Miami en heb je de mogelijkheid om een salsa workshop te volgen. Uiteraard komen er diverse castleden langs voor signeersessies en heb je de mogelijkheid om met je vrienden op de foto te gaan in de sferen van jouw favoriete musical. Gedurende de Uitmarkt is de nieuwe uitgave van het Stage Musical Magazine gratis verkrijgbaar, het magazine bevat interviews met castleden en er wordt vooruitgeblikt op aankomend theaterseizoen.
 
Op zondag 27 augustus wordt de Uitmarkt traditioneel afgesloten met de Musical Sing-a-Long van AVROTROS. De cast van On Your Feet! laat van zich horen met een medley van de hits van Gloria Estefan. Een bijzonder moment, want voor het eerst staan Vajèn van den Bosch en Jim Bakkum in de rollen van Gloria Estefan en haar man Emilio op het podium. Ook voor de cast van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt, met onder anderen William Spaaij, Marjolijn Touw, Wim van den Driessche en Jeske van de Staak, is het dit het eerste optreden. Zij geven een voorproefje van de nieuwe Nederlandse biografische musical. De cast van Disney’s The Lion Kingpakt dit jaar groots uit, met een optreden waarmee zij de Afrikaanse savanne naar de Musical Sing-a-Long brengen. De Musical Sing-a-Long is live te volgen vanaf 21:15 uur bij AVROTROS op NPO 1.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies