Opnames musicalfilm ‘Mamma Mia 2’ gestart

Universal Pictures kondigde gisteren aan dat de eerste opnames voor Mamma Mia Here We Go Agian gestart zijnTien jaar na de Mamma Mia! film, die wereldwijd meer dan $ 600 miljoen opbracht, zijn de opnames gestart voor een nieuwe musical film op basis van de liedjes van ABBA. De cast uit de vorige Mamma Mia keert terug, en enkele nieuwe namen zijn toegevoegd aan de cast. Benny Andersson en Björn Ulvaeus keren terug om muziek en teksten te leveren en dienen tevens als uitvoerende producenten.  

Terugkerende sterren zijn Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper zijn weer te zien als Sophie en Sky. Tevens zullen Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth terugkeren om Sophie’s drie mogelijke vaders te spelen: Sam, Bill en Harry.

In de film zal regelmatig terug in de tijd gekeken worden om te zien hoe de verhoudingen die in het verleden gesmeed zijn. Daarom zal de cast uitgebreid worden met acteurs die de jonge versies van de acteurs vertolken. Lilly James zal te zien zijn als de jonge Donna. De rollen van jonge en jongen Tanya zijn  voor Alexa Davies en Jessica Keenan Wynn. De jonge Sam zal vertolkt worden door Jeremy Irvine.

Mamma Mia Here We Go Again draait vanaf 19 juli 2018 in de Nederlandse bioscopen.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies