Musicalvak dubbel vertegenwoordigd in Expeditie Robinson

Het musicalvak wordt dit jaar in Expeditie Robinson maar liefst twee keer vertegenwoordigd. Zowel Carolina Dijkhuizen (bekend van The Lion King, Sister Act en The Bodyguard) als Henk Poort (bekend van The Phantom of the Opera, Sweeney Todd en Whatskebeurt) gaan dit jaar de strijd aan.

Samen met andere bekende en onbekende Nederlanders zullen zij zo lang mogelijk moeten overleven op een onbewoond eiland. Daarnaast wordt de groep nog uitgedaagd door middel van verschillende proeven, die uiteindelijk moeten bepalen wie de sterkste, slimste en stoerste Robinson van dit jaar is. ‘The last man standing’ zal beloond worden met de titel ‘Robinson 2017’. Expeditie Robinson is vanaf 7 september elke donderdagavond te zien bij RTL5.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies