Musical The Addams Family in 2018 naar de Nederlandse theaters

In seizoen 2018-2019 brengt TEC Entertainment de musicalproductie The Addams Family in een Nederlandse versie naar de theaters. Dit valt op te maken uit een auditie oproep op de website van de producent. TEC Entertainment bracht eerder de succesvolle internationale tour van Jesus Christ Superstar met Ted Neeley naar Nederland.

De Addams familie, bekend van strips, films en TV komt tot leven in deze musical geschreven door Marshall Brickman (script), Rick Elice (script) en Drama Desk Award winnaar Andrew Lippa (Muziek). Andrew Lippa schreef ondermeer de muziek voor de musical The Wild Party. The Addams Family vertelt het verhaal van de nachtmerrie van iedere vader. Wednesday Addams, de ultieme prinses van de nacht, is verliefd op een lieve, slimme, knappe jongen uit een zeer goed milieu. Haar ouders hebben hem echter nog niet ontmoet en om het nog erger te maken, Wednesday vertelt haar vader over haar verliefdheid maar smeekt hem het niet aan haar moeder te vertellen. Voor het eerst heeft Gomez een geheim voor zijn vrouw Morticia.  Alles verandert op de avond wanneer de Addams Family een dinertje geeft voor de “normale” familie van het vriendje en zijn ouders.

Via de website van de producent zijn audities uitgeschreven voor de rollen van Pugsley Addams, Lucas, Lurch en het ensemble. Of de overige rollen al gecast zijn is niet bekend.

Repetities voor The Addams Familie zouden in oktober 2018 moeten starten. De première staat gepland voor november 2018, hierna zal de voorstelling tot en met maart 2019 te zien moeten zijn. Meer details zijn op dit moment nog niet bekend.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies