Elisabeth in Concert keert terug

Wegens het overweldigende succes van dit jaar, zal Elisabeth in Concert ook volgend jaar weer te zien zijn op een bijzondere locatie. Dit unieke concert, gebaseerd op de succesvolle musical Elisabeth, vertelt het ware levensverhaal de keizerin van Oostenrijk. Kaarten voor Elisabeth in Concert zijn binnenkort verkrijgbaar.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies