Feelgood filmhit Soof wordt musical

Producenten Cook a Dream en RTL Live Entertainment presenteren in samenwerking met het Luxor Theater Rotterdam, Chassé Theater en Parkstad Limburg Theaters: Soof de Musical. Het script is gebaseerd op de eerste zeer succesvolle film Soof uit 2013. De voorstelling is in november en december van dit jaar al te zien tijdens de openbare workshop sessies in Rotterdam en Breda, en gaat op 18 november 2018 in première. Wie de hoofdrollen vertolken wordt later bekend gemaakt. 

De workshops in Rotterdam en Breda zijn, naar Amerikaans voorbeeld, bedoeld om de voorstelling tot in detail uit te kunnen werken en te testen. Uniek is dat deze workshops openbaar zijn. Bezoekers van de workshops worden betrokken bij het maakproces van Soof, de Musical. In deze zogenaamde laboratoriumvoorstelling ziet men de allereerste versie van de musical. Op basis van de reacties wordt de voorstelling verder ontwikkeld door de makers. Op Broadway en in Londen gebeurt dit regelmatig. Nederland kent deze traditie niet.  
 
De musical wordt gemaakt door een geheel nieuw creatief team en kent een nieuwe cast.Soof, de musical is een ode aan de onvolmaaktheid. We zien Soof, een chaotische veertiger, die probeert haar gezin draaiende te houden, naast haar baan als cateraar. Haar huwelijk staat onder behoorlijke spanning. Het publiek beleeft haar dagelijkse herkenbare avonturen vol liefde, muziek en humor, van zeer dichtbij, doordat men letterlijk plaats neemt in haar keuken op het toneel.
 
In het Pop-up theater nabij het Nieuwe Luxor Rotterdam zijn van  22 november t/m 3 december 2017 de workshops te bekijken. Vanaf  6 december t/m 17 december 2017 zijn de workshops te zien in het Chasse Theater in Breda
Kaartverkoop voor de workshops is geopend. 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies