WIN 2 vrijkaarten voor Liesbeth List de musical

Een ongelofelijk leven. Een ongelofelijke carrière. Een intens verhaal over een vrouw die alles overwon: haar moeders zelfmoord na hun bevrijding uit het Jappenkamp, een slechte relatie, een neerwaartse carrière en het verlies van Ramses en haar grote liefde Rob. Liesbeth List: moeder, minnares, maar bovenal artieste. Met de mooiste liedjes van Shaffy, Theodorakis, Piaf en Brel.

Wij mogen 2 x 2 vrijkaarten verloten voor een voorstelling van Liesbeth List de musical naar keuze

Je maakt door mee te doen kans op 2 kaarten voor een voorstelling van Liesbeth List de musical op een dag en in een theater naar keuze* door mee te doen aan onze win-actie. Je maakt kans op de volgende twee manieren: 

Facebook:
Je maakt kans door ons op Facebook leuk te vinden en het bericht over deze winactie te liken. Tag de persoon met wie jij wil gaan onder het bericht over de winactie. Als jullie beide de pagina volgen maken jullie kans op de vrijkaartjes.

Instagram:
Volg ons op Instagram en like onze post over “Liesbeth List de musical”. Tag de persoon met wie jij wil gaan onder het bericht over de winactie. Als jullie beide de pagina volgen maken jullie kans op de vrijkaartjes.

* Op basis van beschikbaarheid. Winnaars mogen zelf een voorkeur voorkeur aangeven voor een (niet uitverkochte) voorstelling. Meedoen kan tot en met 15 september. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies