Celinde Schoenmaker te zien in de musical ‘Barnum’

Barnum de musical speelt vanaf 25 november tot 3 maart in de Menier Chocolate Factory in Londen. Celinde Schoenmaker zal te zien zijn als Jenny Lind in de musical over het leven van de Amerikaanse showman Phineas T Barnum.

De twee hoofdrollen zijn voor zijn komiek Marcus Brigstocke als Phineas T Barnum en Lara Pitt-Pulford is zijn vrouw Charity Barnum. Naast Celine Schoenmaker zijn ook Tupele Dorgu en Harry Francis te zien in de voorstelling.

Deze muzikale volgt de fantasie en dromen van Phineas T Barnum, Amerika’s grootste Showman. Het verhaal over zijn leven en zijn huwelijk met Chairy onthult het verhaal over een koppel wat streeft naar een wereld vol  uiterste en specatulaire shows. In de voorstelling volgen we het leven van de legendarische showman, die de wereld kleur wist te geven met warmte en de opwinding van zijn verbeelding. Hoogtepunt is zijn samenwerking met  J A Bailey om het Circus van Barnum en Bailey te creëren – de grootste show op aarde.

Kaartjes voor Barnum zijn vanaf nu te koop. Zoals gebruikelijk bij Menier Chocolate Factory voorstellingen zal naar verwachting nog voor de première de gehele speelreeks uitverkocht raken.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies