Soldaat van Oranje viert 2.250ste voorstelling met nieuwe Making Of

Cast en crew vieren, samen met het publiek, de 2.250ste voorstelling van Soldaat van Oranje – De Musical met de traditionele mok en friet. En er is nog meer goed nieuws; de nieuwe Making Of van de musical wordt as zaterdag, tussen 12.30 en 12.40u op RTL 4 uitgezonden. Op maandag 30 oktober viert de musical zijn zevenjarig bestaan, een nieuwe mijlpaal, hiervoor ook aandacht in de Making Of. Daarnaast is er nog veel aandacht voor de vele mooie momenten die in de afgelopen zeven jaar de revue zijn gepasseerd: de meeste bezoekers ooit, het 5 mei-concert en de 100ste geboortedag van Erik Hazelhoff Roelfzema.

Kijk zaterdag 7 oktober tussen 12.30 en 12.40u naar de nieuwe Making Of Soldaat van Oranje – De Musical op RTL4.

Acteur Jasper van Hofwegen zet het 2.250ste streepje na afloop van de voorstelling.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies