Producent KemnaSenf zoekt ambassadeurs!

Producent KemnaSenf, bekend van onder andere succesmusical De Marathon, is op zoek naar ambassadeurs die op vrijwillige basis mee willen helpen aan activiteiten rondom verschillende voorstellingen. Het gaat hierbij om de voorstellingen van De Marathon en Vastgoed B.V. Waar en wanneer deze voorstellingen spelen, is te vinden via de speellijst van de producties. Zie de onderstaande links voor deze speellijsten.

De Marathon

Vastgoed B.V.

Dit vrijwilligerswerk bestaat uit het uitdelen van programmaboekjes en eventuele hulp bij de merchandise balie voorafgaand aan de voorstelling. Na de voorstelling wordt er nog een kleine 15 minuten besteed aan het uitdelen van promotiemateriaal. Natuurlijk mag je aansluitend gratis de voorstelling zien.

Lijkt het je nou leuk om te helpen bij een voorstelling, mail dan naar onderstaand e-mailadres bij welke productie en op welke datum je aanwezig zou kunnen zijn en vermeld ook jouw eigen woonplaats.

ambassadeur@kemnasenf.nl

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies