Eerste scènefoto´s My Fair Lady

Met nog anderhalve week aan try-out voorstellingen te gaan, maakt de cast van My Fair Lady zich op voor de première. Vandaag publiceerde De Graaf en Cornelissen Entertainment de eerste scènefoto’s op haar Facebook pagina. De cast van deze zesde Nederlandstalige productie van My fair Lady wordt aangevoerd oor Esmée Dekker en Chris Tates.

Klik op de Foto’s om ze te vergroten.

De musical My Fair Lady zal vanaf oktober 2017 tot eind mei 2018 in de grote Nederlandse theaters te zien zijn. De landelijke galapremière vindt plaats op maandag 6 november 2017 in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. My Fair Lady vertelt het kleurrijke verhaal over de sjieke professor Higgins die na een toevallige ontmoeting op een regenachtige avond gecharmeerd raakt van het eenvoudige bloemenmeisje Eliza Doolittle. Higgins sluit de weddenschap af dat hij het volkse meisje van haar platte accent zal afhelpen en kan omtoveren tot een dame. Er ontstaat een onverwachte intense relatie tussen het vrolijke en zelfbewuste bloemenmeisje en de elitaire professor.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies