Musicalactrices hebben The Voice

Met haar vertolking van het nummer ‘Mercy On Me’ van Christina Aguilera, overtuigde Renée de Gruijl alle coaches tijdens The Blind Auditions van een plek in het achtste seizoen van The voice of Holland.

“Ik heb nog niet heel vaak als mezelf gezongen”, laat de 24- jarige actrice, bekend van de Carry Slee-musicals Razend en Afblijven, Rent en Grease, weten aan presentatrice Wendy van Dijk. “Ik ben er eigenlijk echt aan gewend om als personage op het podium te staan en dat is dan een soort van veilig.”

Zeven kleuren stront
Dat De Gruijl er nu als zichzelf staat maakt haar toch wel extra kwetsbaar, voegt ze er nog aan toe. De actrice scheet dan ook zeven kleuren stront, maar is ontzettend blij dat ze door is naar de battles, is op te maken uit haar instagrampost. De Gruijl zal gecoacht worden door zangeres Anouk.

Tweede plaats
Vorige week was al te zien hoe Tjindjara Metschendorp koos voor rapper Ali B, nadat zij met het nummer ‘What About Us’ van P!nk alle stoelen liet omdraaien. Metschendorp was afgelopen theaterseizoen de understudy van Romy Monteiro in The Bodyguard. In Dreamgirls was ze understudy van Pearl Jozefzoon, die de tweede plaats behaalde in het eerste seizoen van The Voice of Holland. Hopelijk weten beide actrices deze editie óók een plek in de finale te scoren.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies