Eerste scènefoto´s Fiddler on the Roof

Zondag gaat de musical Fiddler on the Roof in premiere in het DeLaMar Theater.  Bekijk nu alvast de eerste scenefoto’s. Fiddler on the Roof is vijftig jaar oud en vertelt een verhaal dat nog een halve eeuw verder teruggaat in de tijd. Toch is deze musical over de hele wereld onverminderd populair. Ook nu nog worden mensen, net als de bewoners van het dorpje Anatevka gedwongen om van de ene op de andere dag hun veilige bestaan vaarwel te zeggen en te beginnen aan een reis naar het onbekende. En ook nu nog zijn onvoorwaardelijke verbondenheid en liefde het beste antwoord op deze steeds weer actuele dreiging.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies