Maak kans op kaarten voor een proefvoorstelling van de nieuwe musical “Soof”

Fijnproevers opgelet! Houd je van musicals en geef je graag je mening? Dan is de proefvoorstelling van de musical Soof echt iets voor jou. In Amerika vinden deze ‘workshop’ voorstellingen regelmatig plaats, in Nederland is het uniek. Je maakt nu kans op gratis kaarten voor 29 november in Rotterdam!

Wil jij ook genieten aan de keukentafel van Soof en de allereerste versie van deze gloednieuwe musical zien? Dat kan. Wij verloten twee keer twee kaarten onder de echte fijnproevers.

Like onze Facebookpagina en het bericht over deze win-actie. Tag vervolgens de persoon met wie jij naar deze voorstelling zou willen en geef aan waarom juist jullie echte musical fijnproevers zijn. Wanneer jullie beide de pagina liken maken jullie kans op de vrijkaartjes.

Wanneer je wint, mag je naar de voorstelling op Woensdag 29 november in het LP2, Kop van Zuid – pop-up theater (nabij Nieuwe Luxor). Ontvangst is om 19:00 uur stipt, de voorstelling begint om 19:30. Na afloop neem je deel aan een gesprek met de makers. Dit duurt ongeveer een half uur.

Als je erbij bent  dan zal producent Cook a Dream je voor aanvang van de voorstelling van alles vertellen over deze gloednieuwe show. Na de voorstelling is er een fotomoment met de cast en daarna wordt je uitgenodigd om met de makers van Soof te delen wat je van de voorstelling vond. Op basis van jouw reactie wordt de musical nog verder ontwikkeld en aangepast. Ook vragen we je een verslag te maken dat wij kunnen delen.

Soof, de Musical wordt een voorstelling waar je met je neus bovenop zit. De keuken van Soof staat namelijk midden op het podium. Terwijl je geniet van de vrolijke chaos die Soof van haar leven maakt, geniet je ook van heerlijke hapjes.  Dichterbij Soof kun je eigenlijk niet komen. Tijdens de voorstelling neem je letterlijk en figuurlijk plaats in haar leven en in haar keuken. En daar gebeurt het. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect. Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor.

Soof, de Musical proefvoorstelling – De allereerste versie van de nieuwe musical, exclusief in Rotterdam en Breda 

Soof, proefvoorstelling Rotterdam – Pop Theater LP1 (naast Nieuwe Luxor Theater)
24-11 en 25-11, 19.30 uur en 26-11 om 15 uur.
29, 30 november en 1 en 2 december: 19.30 uur.

Soof, proefvoorstellingen Breda – kleine zaal Chassé Theater
6-12 tot en met 9-12, 19.30 uur. Zondag 10-12 om 13.00 uur. 13-12 tot en met 17-12, 19.30 uur.

*Meedoen kan tot en met 22 november 2017. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies