Soldaat van Oranje – De Musical ook voor doven en slechthorenden

Soldaat van Oranje – De Musical speelt op woensdagavond 18 april speciaal voor doven, slechthorenden en andere gebarentaligen. Dit gebeurt naar aanleiding van de vele verzoeken om de voorstelling toegankelijk te maken voor deze grote groep mensen.

Samen met gebarentaaltolk Erika Zeegers en schrijftolk en ondertitelaar Linda Gomes, heeft de productie de opties onderzocht om Soldaat van Oranje – De Musical ook voor hen te kunnen spelen. De uitdaging was de draaiende theaterzaal van de TheaterHangaar.

‘Tijdens de voorstelling is er boventiteling en zijn er live twee gebarentolken zichtbaar op de schermen boven het podium en halverwege de zaal. De schermen draaien veilig mee met de bewegingen van de theaterzaal én wel zo dat de voorstelling precies te volgen is als bij de andere voorstellingen het geval is,’ laat de producent weten. ‘Wij vinden het bijzonder fijn doven, slechthorenden, en andere gebarentaligen met hun begeleiders, familie of vrienden te kunnen verwelkomen.’

Kaarten voor deze voorstelling op woensdagavond 18 april, 20.00 uur zijn vanaf nú t/m 31 december 2017 tegen de reguliere tarieven te boeken via soldaatvanoranje.nl/doven_slechthorenden.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies