Vroegtijdig einde voor ‘Koopavond’ musical

Nog ruim voor de eerste voorstelling van de nieuwe musical Koopavond is de stekker uit het project getrokken. De reden volgens de producent Bäcker & Grinder zijn de grote financiële twijfels over de haalbaarheid van de productie. De cast zou bestaan uit o.a. Lone van Roosdendaal en Tony Neef.

Kaartkopers van de Rijswijkse Schouwburg onderstaand bericht:

“Het dagelijks bestuur van de stichting Bäcker & Grinder heeft recent in overleg met het stichtingsbestuur besloten per direct te stoppen met de productie “Koopavond”. De voornaamste reden is dat er grote financiële twijfels zijn gerezen over de haalbaarheid van de productie.”

De hysterische musical laat zich als volgt beschrijven: De Bijenkorf Klantenservice-balie. Als degelijke huisvader Philip Mosgaard een krappe broek komt omruilen, treft hij echter een losse vrouw: zijn ex Stella. Wanneer de twee herinneringen ophalen aan hun onstuimige liefde, zet dat hun huidige geluk in een ander, verwarrend perspectief. Al gauw wordt de Bijenkorf een emotionele boksring waar verwisselde tassen, een gejatte afwasborstel, Seresta, SuperSkunk en Maria Callas live in La Scala hardere klappen uitdelen dan welke prijsvechter ook. Oud zeer slaat nieuwe wonden en Philip, zijn vrouw Mary-Ann, zijn ex Stella, haar minnaar Louis maar ook baliemedewerker Jacob moeten al hun zekerheden in de uitverkoop gooien om deze dwaze dagen zien te overleven…

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies