Castalbum ‘Toms Magische Speelgoedwinkel’ nu te koop/online

Vanaf 8 december is de nieuwe Nederlandse familiemusical ‘Toms Magische Speelgoedwinkel’ te zien met Bartho Braat (Goede tijden Slechte tijden), Jeroen Phaff (Tarzan, Footloose, Elisabeth) en Marleen van der Loo (Aida, Elisabeth, Ciske de Rat) in de hoofdrollen. Het castalbum met liedjes als Cool om een superheld te zijn en Mijn bestemming is nu online te koop en te beluisteren via de I&L Theatershop, itunes, Apple music, Amazon en natuurlijk Spotify.

Deze swingende feel-good musical vol winterse magie gaat over Tom, die door omstandigheden in een speelgoedwinkel woont. ’s avonds, als de lichten doven, komt het speelgoed tot leven en dus ook zijn beste vriend: Superheld Hercules. Samen beleven ze grandioze avonturen totdat Hades van de Onderwereld ontwaakt. Hij wil de wereld in een duistere gloed hullen. Tom zal al zijn moed nodig hebben om de wereld te redden en om iedereen te laten zien dat ook hij een superheld is.

Toms Magische Speelgoedwinkel is te zien tijdens de wintermaanden door heel Nederland. koop je kaartjes via www.il-entertainment.nl of www.tomsmagischespeelgoedwinkel.nl

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies