De Graaf & Cornelissen ontwikkelt muziektheaterproductie over Koningin Juliana

Productiehuis De Graaf & Cornelissen Entertainment heeft de afgelopen maanden een begin gemaakt met het ontwikkelen van een muziektheaterproductie over voormalig Koningin (prinses) Juliana, die op 20 maart 2004 op 94-jarige leeftijd overleed. Dit staat te lezen op de website van de producent.

Voor de verhaallijnen zal het creatieve team zich baseren op alle beschikbare documentatie. Over de nadere invulling wordt in een later stadium meer bekend gemaakt.
Ruud de Graaf en Hans Cornelissen hebben in de afgelopen vijftien jaar diverse in eigen huis ontwikkelde musicals, theaterconcerten en toneelstukken in de theaters gebracht. Zoals de musicals Wat Zien Ik?! en Het meisje met het rode haar en het toneelstuk Midlife. Vorig theaterseizoen bracht De Graaf & Cornelissen Entertainment de wereldpremière van de toneelversie van Indecent Proposal en de nieuwe personality-musical Adèle Conny Jasperina – De Grote Drie in de theaters. Dit seizoen zijn er volle zalen voor de nieuwe biografische musical LIESBETH, over het leven en de carrière van Liesbeth List.

De voorstelling JULIANA – Code Oranje zal op zijn vroegst over ruim twee jaar in de Nederlandse theaters te zien zijn. 

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies