Extra voorstellingen voor Disney’s The Little Mermaid van Marmelade

Vanaf 13 december brengt Marmalade de Disney-musical The Little Mermaid voor het eerst naar België. Wegens groot succes zijn er extra voorstellingen gepland tijdens de kerstvakantie, op woensdag 27, donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december. Dat maakt het entertainmentbedrijf bekend.

Na het grote musicalsucces van Beauty and the Beast eind vorig jaar wordt Flanders Expo dit keer omgetoverd tot de magische onderwaterwereld van Ariël. Het wordt een ongezien totaalspektakel met prachtige stemmen, verrassende effecten, indrukwekkende acrobatie en unieke decors en kostuums. De voorstelling wordt live uitgevoerd in het Nederlands.

Ianthe Tavernier voert de cast aan als Ariël en wordt bij gestaan door Juan Gerlo als Prins Erik. Andere rollen zijn voor Kobe Van Herwegen, Anne Mie Gils, Hans Peter Janssens, Jan Schepens, Frank Hoelen, Nordin De Moor, Marc Lauwrys en Ivan Pecnik. Frank van Laecke zal de regie van deze productie verzorgen.

De musical ‘The Little Mermaid’ werd voor het eerst opgevoerd in 2007 in Amerika. De musical was in  2012 al in Nederland te zien, in een vertaling van Martine Bijl. Tessa Suniva van Tol speelde de rol van Ariël en Tommie Christiaan speelde de rol van Prins Erik. Marmalade werd in 2013 opgericht door de jonge ondernemer Yoshi Aesaert. Sindsdien verdiende het Gentse productiehuis zijn sporen in de filmwereld (Wat Mannen Willen, Keet en Koen, Allemaal Familie, Alleen Eline, etc.) en televisie (Gent West, een productie voor Vier). Met de productie van Disney’s ‘Beauty and the Beast’ zette Marmalade in 2016 de eerste stap naar live-entertainment.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies