Jesus Christ Superstar, met Ted Neeley, komt wéér terug

Uitverkochte zalen, staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. De internationale rockopera Jesus Christ Superstar wist in 2015, 2016 én 2017 tienduizenden harten te veroveren. Producent TEC Entertainment is de afgelopen maanden overstelpt met  verzoeken om Jesus Christ Superstar, met Ted Neeley in de titelrol, terug te halen naar Nederland. De spectaculaire rockopera van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice zal tijdens de Paasweek van 2018, van 28 maart tot en met 1 april 2018, te zien zijn in AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop start op vrijdag 1 december 2017 om 10.00 uur. 

Na twee succesvolle series voorstellingen in Nederland en België, met meer dan 150.000 verkochte kaarten, kwamen er soms hartverscheurende brieven en mails binnen bij producent TEC Entertainment om Jesus Christ Superstar terug naar Nederland te halen. In het kader van een korte Europese tournee in 2018 is het mogelijk gebleken de wereldberoemde rockopera voor zeven voorstellingen naar AFAS Live in Amsterdam te halen. Producent Marc Muller: “Het is altijd onze grote wens geweest Jesus Christ Superstar op te voeren gedurende de Paasweek. Toen deze mogelijkheid zich voor deed hebben we, samen met de Italiaanse producent en regisseur Massimo Piparo, contact opgenomen met Ted Neeley om hem te vragen nog één keer terug te komen naar Nederland. Daar reageerde hij heel erg enthousiast op en hij verheugt zich enorm op de voorstellingen in Amsterdam tijdens de Paasweek 2018.” De korte Europese tournee van Jesus Christ Superstar, die de musical ook naar Bulgarije en Italië zal brengen, start op woensdag 28 maart 2018 in AFAS Live in Amsterdam.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies