‘She Loves Me’ nieuwe musical van De Kernploeg

De Kernploeg brengt in de zomer van 2018 de musical She Loves Me naar Nederland. Dat maakte Erwin Aarts vandaag bekend namens het gezelschap dat elk jaar een eigen, intieme versie van een niet of nauwelijks in Nederland gespeelde Amerikaanse musical produceert. De musical van Jerry Bock, Sheldon Harnick (Fiddler on the Roof) en scriptschrijver Joe Masteroff (Cabaret) wordt de opvolger van het succesvolle A New Brain dat afgelopen zomer een serie uitverkochte voorstellingen speelde in Amsterdam. Het wordt de eerste keer dat een Nederlandse producent de musical naar ons land brengt.

She Loves Me gaat over Amalia en George, twee collega’s in een parfumerie, die elkaar niet kunnen luchten of zien. Wat zij echter niet weten, is dat ze elkaar al maandenlang anonieme brieven schrijven en beiden heimelijk verliefd zijn op die ander. De musical is gebaseerd op een toneelstuk dat vervolgens ook de film You’ve Got Mail werd met Tom Hanks en Meg Ryan in de hoofdrol. De regie van de Nederlandse versie is in handen van Benno Hoogveld en muzikaal leider van het live orkest is Rosite van der Woude. Florus van Rooijen zorgt voor de vertaling.

Voor de realisatie van de musical is De Kernploeg via Voordekunst.nl een crowdfundingsactie begonnen. In ruil voor een donatie biedt het gezelschap diverse exclusieve tegenprestaties aan. De actie loopt t/m 31 december en steunen kan vanaf €10,-

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies