Edwin Jonker toegevoegd aan cast The Color Purple

Na de bekendmaking van de invulling van de hoofdrol van The Color Purple door Naomi van der Linden, maakt OpusOne vandaag de tweede rol bekend. Niemand minder dan Edwin Jonker zal de rol van ‘Mister’ vervullen. Edwin was afgelopen seizoenen onder andere te zien in Sister Act, Dreamgirls en A Chorus Line. In 2001 kreeg hij een John Kraaykamp Musical Award voor Beste Mannelijke Bijrol voor zijn vertolking van de rol van Tom Collins in Rent. Momenteel is Edwin te zien in de serie Vaders & Moeders op Videoland. Na Kiss of the Spider Woman, Sweeney Todd en The Bridges of Madison County is dit de vierde voorstelling in deze reeks van OpusOne. The Color Purple speelt vanaf 12 april tot en met 14 mei 2018 in de NDSM Loods in Amsterdam-Noord.

The Color Purple is vanaf 12 april tot en met 14 mei 2018 te zien in de NDSM Loods in Amsterdam-Noord. De productie bestaat uit een 13-koppige cast, waarin Naomi van der Linden de hoofdrol speelt. De rest van de
cast wordt in de komende dagen bekend gemaakt.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies