Maak kans op het castalbum van TINA de musical

Het 50 jarig bestaan van het tijdschrift Tina wordt dit theaterseizoen gevierd met een musical over het populaire meisjesblad. De voorstelling is gevuld met  vrolijke songs van Jeroen Sleyfer met liedteksten van Dick van den Heuvel en Annick Boer. Al deze songs staan ook op de cd van de voorstelling, deze cd kun jij winnen.

Op de cd zijn alle liedjes uit de musical te horen. Gezongen door de cast met onder andere Annick Boer, Alexandra Alphenaar, Theun Plantinga en Ridder van Kooten.

Musical Reports mag in samenwerking met Homemade Productions 2 keer de cd (castalbum) van de musical TINA verloten.

Wat moet je doen om te winnen?
Je maakt kans door ons op Facebook leuk te vinden en het bericht over deze winactie te liken. Geef in een reactie aan wie volgens jou een echte fan is en de cd moet winnen. Zelf winnen? Zorg er voor dat iemand jou een tag geeft! 

Meedoen kan tot en met 10 januari 2018. De winnaars zullen na 12 januari zo spoedig mogelijk bericht ontvangen.

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies