Mamma Mia komt terug naar Nederland

De ABBA hitmusical Mamma Mia! komt terug naar Nederland. Dit valt op de maken uit een auditieoproep van Stage Entertainment op Facebook. De oproep lijkt eerdere geruchten te bevestigen dat de musical zeer waarschijnlijk in seizoen 2018/2019 terug komt naar Nederland.

De terugkomst zou betekenen dat de musical voor de derde keer in 15 jaar te zien is in de Nederlandse theaters. In de speelperiode vanaf 2003 was Simone Kleinsma te zien als Donna, tijdens herneming was Lone van Roosendaal te zien als hoofdrolspeelster. Over de cast van de nieuwe herneming is verder nog niks bekend. 

Mamma Mia!, een verhaal vol liefde, vriendschap, komische momenten en natuurlijk de steengoede Abbamuziek! Sophie leest het dagboek van haar moeder aan de vooravond van haar huwelijk met Sky. Sophie komt er achter dat zij niet één mogelijke vader heeft, maar drie! Ze besluit haar potentiele vaders -Bart, Sam en Harry- uit te nodigen voor haar bruiloft. Haar moeder Donna is blij haar vriendinnen en vroegere achtergrondzangeressen, Tanya en Roos, terug te zien op de bruiloft. Minder blij is Donna met de terugkeer van Bart, Sam en Harry op het Griekse eiland. Dit alles leidt tot komische, ontroerende en romantische momenten.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies