Ivo de Wijs schrijft teksten voor voorstelling over Robert Long

Ivo de Wijs gaat de teksten schrijven voor de theatervoorstelling De dag dat ik Robert Long ontmoette, een hommage aan de in 2006 overleden zanger. De voorstelling moet begin 2019 in de Nederlandse theaters te zien zijn, zo maakte productiehuis Mooi Weer dinsdag bekend.

Vera Mann, Dieter Troubleyn, Julia Herfst en Roberto de Groot brengen in het stuk zijn werk ten gehore en vertellen over een memorabele ontmoeting die zij ooit met Long hadden. Ivo de Wijs gaat de zangers spreken over die ontmoeting en zet hun herinneringen om in tekst.

De Wijs is onder meer bekend van het cabaretgezelschap Don Quishocking. Ook schreef hij veel teksten voor andere artiesten zoals Jasperina de Jong. Robert Long (1943-2006) was zanger, schrijver, cabaretier en presentator.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies