WIN 2 tickets voor Sprookjessprokkelaar de musical

Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Kom nu naar het Efteling Theater en volg Sterre’s spannende zoektocht naar verhalen in de nieuwste Efteling familiemusical De Sprookjessprokkelaar

Wij mogen in samenwerking met de Efteling 2 tickets voor Sprookjessprokkelaar de musical in het Efteling Theater weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken op tickets voor de musical op een dag naar keuze * in het Efteling Theater? Like onze Facebookpagina en het bericht over deze win-actie. Tag vervolgens de persoon met wie jij naar deze voorstelling zou willen. Wanneer jullie beide de pagina liken maken jullie kans op tickets.* op basis van beschikbaarheid

Meedoen kan tot en met 25 januari 2018. De winnaars zullen na 27 januari zo spoedig mogelijk bericht ontvangen. Winnaars kunnen zelf een datum uitkiezen op basis van beschikbaarheid. Theatertickets geven geen toegang tot het attractiepark. 

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies