WIN 2 kaarten voor Fiddler on the Roof

Centraal in Fiddler on the Roof staat Tevye (Thomas Acda), een Joodse melkboer die er in het dorpje Anatevka elke dag alles aan moet doen om brood op de plank te krijgen voor het gezin: zijn vrouw Golde en hun vijf dochters. Tevye’s dochters willen niet wachten tot voor hen wordt bepaald met wie ze zullen trouwen – zij kiezen zelf met wie ze hun leven willen delen. En er speelt meer. De wereld om hen heen verandert. Het Joodse gezin wordt gedwongen om alles achter te laten en in een onbekend land een nieuw bestaan op te bouwen. Wanneer Tevye en de andere dorpelingen van Anatevka de wereld in trekken, dan geloven ze: we zijn verjaagd, maar zeker niet verslagen. Hun onderlinge verbondenheid en de tradities die ze koesteren, geven hen kracht en hoop.

Fiddler on the Roof staat vanaf 16 januari tot en met 4 februari in het Chassé Theater in Breda. Daarna trekt de voorstelling nog langs diverse theaters door het gehele land. We beginnen het nieuw jaar goed met een mooie winactie! 

Musical Reports mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling op 30 januari in het Chassé Theater in Breda!

Wat moet je doen om kans te maken om de voorstelling op dinsdag 30 januari (aanvang 19.30 uur) in het Chassé Theater in Breda te zien? Like onze Facebookpagina en het bericht over deze win-actie. Tag vervolgens de persoon met wie jij naar deze voorstelling zou willen. Wanneer jullie beide de pagina liken maken jullie kans op de vrijkaartjes. Liever de voorstelling op een andere dag zien? Kaarten koop je gemakkelijk via de website van Fiddler on the Roof. 

Meedoen kan tot en met 20 januari 2018. De winnaars zullen na 22 januari zo spoedig mogelijk bericht ontvangen. Winnaars kunnen niet zelf een datum uitkiezen, gewonnen kaarten zijn alleen voor 30 januari geldig. 

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies