Pia Douwes speelt hoofdrol in The Addams Family

TEC Entertainment maakt vandaag bekend dat internationale musicalster Pia Douwes de vrouwelijke hoofdrol zal spelen in de nieuwe Nederlandse versie van de Broadway hit-musical The Addams Family. Pia Douwes speelt de rol van Morticia Addams, de bloedstollend mooie echtgenote van Gomez en moeder van Wednesday en Pugsley. De musical is van november 2018 tot en met maart 2019 in de grotere theaters van Nederland te zien zijn.

Producent Marc Muller van TEC Entertainment is bijzonder gelukkig dat Pia Douwes de rol van Morticia Addams zal gaan spelen. “Met de The Addams Family maken we voor het eerst een geheel eigen Nederlandse bewerking van een Broadway hit-musical en met Pia hebben we de een gedroomde Morticia binnen gehaald. Ik kijk ontzettend uit naar onze samenwerking.”

De excentrieke Addams Family is springlevend! De gepassioneerde Gomez en zijn geliefde Morticia, hun duistere ‘schatjes’ Wednesday en Pugsley, Oom Fester, Oma en uiteraard butler Lurch treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater. De muzikale komedie The Addams Family is gebaseerd op de personages gecreëerd door Charles Addams. Muziek en songteksten zijn geschreven door Andrew Lippa, die ook de muziek en de teksten schreef voor de Broadway musical Big Fish, de muziek voor het Broadway toneelstuk The Farnsworth Invention en het script, muziek en teksten voor de Drama Desk prijswinnende musical The Wild Party.

Vorige maand werd bekend dat het creatieve team van de nieuwe Nederlandse versie van The Addams Family zal worden aangevoerd door regisseur Paul Eenens, choreograaf Stanley Burleson en vertaler/bewerker Jon van Eerd. De namen van de overige hoofdrolspelers, en leden van het creatieve team, worden binnenkort bekend gemaakt. De kaartverkoop voor de voorstellingen van The Addams Family gaat later deze maand van start.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies