Ara Halici nieuwe Scar in The Lion King

Ara Halici speelt vanaf eind januari Scar in Disney’s The Lion King. Hij deelt de rol met Jorrit Ruijs die sinds de première in oktober 2016 de rol met verve op zich neemt. Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “Vanavond spelen we alweer de 500e voorstelling en bij zo’n langlopend succes horen nieuwe castleden.” 
 
Ara is inmiddels gestart met de repetities. “Ik ben heel warm ontvangen door de cast en crew van Disney’s The Lion King. Het voelt echt als een familie. Omdat het om een fysiek zware rol gaat ben ik in september al begonnen met een personal trainer om goed voorbereid te beginnen met de repetities. Na een repetitie bekijk ik vaak de voorstelling om een goed beeld te krijgen van wat ik straks mag doen. Ik kan niet wachten om zélf op dat toneel te staan.’’

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies