Elisabeth in Concert dit jaar op Paleis Soestdijk

De locatie van het openluchtspektakel Elisabeth in Concert 2018 is bekend. Na een succesvolle editie in 2017 is het unieke evenement dit jaar te zien op Paleis Soestdijk in Baarn. De kaartverkoop start woensdag 7 februari.
 
Albert Verlinde, producent en algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland: “De reacties die we vorig jaar hebben ontvangen op Elisabeth In Concert op Paleis het Loo waren overweldigend. We hebben meer dan 32.000 bezoekers mogen ontvangen. Dit jaar was Paleis het Loo in verband met een verbouwing niet beschikbaar, maar we zijn ontzettend blij dat we met Paleis Soestdijk opnieuw op een koninklijke locatie terecht kunnen. 
 
Elisabeth in Concert is een nieuw concept dat we hebben bedacht om een klassieker om te vormen naar een concertante voorstelling en het is natuurlijk fantastisch om te zien dat dat zo aanslaat. Dit jaar hebben we met Paleis Soestdijk wederom een ultieme locatie gevonden voor deze romantische, muzikale sensatie. Ik ben hier heel blij mee en kijk er ontzettend naar uit.’’ Onder anderen Pia Douwes en Stanley Burleson brengen ook dit jaar de concertversie van de succesvolle musical Elisabeth. Pia Douwes, hoofdrolspeelster Elisabeth in Concert 2018: “Elisabeth is één van de dierbaarste rollen die ik heb mogen spelen. Dat ik nogmaals Elisabeth in Concert mag doen is al een feest, maar dat Paleis Soestdijk op een steenworp afstand van mijn woonplaats is maakt het nóg specialer.” Elisabeth in Concert is van 8 tot en met 17 juni te zien op Paleis Soestdijk, de kaartverkoop gaat open op 7 februari. 
 
Elisabeth vertelt het ware, aangrijpende levensverhaal van de keizerin van Oostenrijk. Nog altijd wordt de populaire keizerin liefkozend Sisi genoemd door het Oostenrijkse volk. Hoewel haar leven aan het Weense Hof als een romantisch sprookje begon, sloeg het snel om tot een geschiedenis met keiharde tegenstellingen en ontberingen. Drama en romantiek liggen in elkaars verlengde – een opbloeiende romance eindigt in een persoonlijk drama. Ook dit jaar keren onder anderen Pia Douwes en Stanley Burleson terug in de concertversie van de musical Elisabeth.    

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies