Soldaat van Oranje verlengd t/m september

De voorstelling speelt sinds afgelopen zaterdag in een deels vernieuwde samenstelling. Theo Martijn Wever en Alex van Bergen delen de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema. Nieuwe acteurs in deze cast zijn onder anderen Margo Verhoeven in de rol van Ada en Johnny Barendsen keert dit keer terug in de rol van Paul. Ook Debbie Korper en Wivineke van Groningen vertolkten de rol van Koningin Wilhelmina al eerder en maken nu opnieuw deel uit van de voorstelling. Soldaat van Oranje – De Musical is vanaf vandaag verlengd tot en met september 2018. 

Volledige cast:

Erik – Alex van Bergen | Theo Martijn Wever
Koningin Wilhelmina – Debbie Korper | Wivineke van Groningen
Charlotte – Eva van der Post
Fred – Kevin Schoonderbeek
Anton – Lars Mak
Chris – Marcel Harteveld
Bram – Mathijs Pater
Paul – Johnny Barendsen
Victor – Valentijn van Hall
Ada – Margo Verhoeven
Hofdame Tessa – Sandra Jonkman
Van ‘t Sant – Raymond Paardekooper

Ensemble – Florian Avoux | Manon van den Berg | Dirk van den Brand | Diana van Die |Folkert van Diggelen | Zoï Duister | Ruben de Goede | Flen Huisman | Luuk Melisse | Thijs Miedema |Sterre Pechler | Anne Reitsma | Robin Reitsma | Iris Rodenburg | Cathalijne de Sonnaville | Gijs Stallinga | Morris Teepe | Mark Willekens

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies