WIN 2 kaarten voor Sunset Boulevard in Carré

Sunset Boulevard, één van de meest succesvolle musicals ooit, is een meeslepend verhaal over romantiek en obsessie, gebaseerd op de legendarische film van Billy Wilder. De klassieker van grootmeester Andrew Lloyd Webber is de derde internationale voorstelling die Carré onder de noemer Broadway aan de Amstel naar Amsterdam haalt. Sunset Boulevard is vanaf eind maart slechts twee weken te zien in Carré in de originele uitvoering, met de Engelse cast en 16-koppig orkest.

Geniet van de legendarische nummers als Sunset Boulevard, With One Look, As If We Never Said Goodbye, The Greatest Star Of All en The Perfect Year, begeleid door een groot live orkest. In de hoofdrollen Ria Jones als Norma Desmond, die in het London Coliseum staande ovaties kreeg voor deze rol, en Danny Mac van Strictly Come Dancing als Joe Gillis.

Musical Reports mag 2 x 2 kaarten weggeven voor Sunset Boulevard op een dag naar keuze*

Wat moet je doen om kans te maken op 2 tickets voor Sunset Boulevard in Koninklijk Theater Carré op een dag naar keuze*? Like onze Facebookpagina en het bericht over deze win-actie. Tag vervolgens de persoon met wie jij naar deze voorstelling zou willen. Wanneer jullie beide de pagina liken maken jullie kans op de vrijkaartjes. Kan je niet wachten? Boek dan nu je tickets!

Meedoen kan tot en met 15 maart 2018. De winnaars zullen na 15 maart zo spoedig mogelijk bericht ontvangen. Winnaars kunnen zelf een datum kiezen*.

* Op basis van beschikbaarheid. De speellijst is hier te bekijken. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies