Paul Groot te zien in A Little Night Music

Komend seizoen is de Stephen Sondheims musical A Little Night Music te zien in Nederland. Na Sweeney Todd (2014) maakt de Nationale Reisopera we komend seizoen weer een zijstapje met een andere Sondheim musicalA Little Night Music is vooral bekend vanwege de evergreen ‘Send in the clowns’.

De titel is afgeleid van Mozarts Eine kleine Nachtmusik, maar het plot is ontleend aan Ingmar Bergmanns film Glimlach van een Zomernacht uit 1955, dat een seksuele stoelendans in hogere Zweedse kringen rond 1900 tot onderwerp heeft. De regie is in handen van Zack Winokur en de muzikale leiding wordt gedaan door Ryan Bancroft. Aan deze productie werken mee o.a. Paul Groot (Frederik Egerman), Susan Rigvava-Dumas (Desiree Armfeldt), Laetitia Gerards (Anne Egerman) en acteur Guido Spek (Frid, bediende). De begeleiding wordt verzorgd door Het Gelders Orkest.  A Little Night Music is van is vanaf maart 2019 een maand lang te zien in de theaters.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies