Ellen Pieters en Guido Spek in de nieuwe brutale tragikomedie

Ellen Pieters, Guido Spek, Sjoerd Pleijsier, Julia Herfst en Gina Bentvelsen zijn vanaf komend najaar te zien in de nieuwe toneelproductie Late Lente, geschreven door Jeremy Baker en geregisseerd door Kees Prins.

Deze brutale tragikomedie uitgebracht door De Graaf & Cornelissen Entertainment gaat over de liefdesrelatie tussen een vrouw van middelbare leeftijd en een veel jongere man. Artistiek producent Hans Cornelissen: ’Het betreft in dit nieuwe toneelstuk een onderwerp dat in het verleden vaker centraal stond in theaterproducties en speelfilms zoals de Hollywood-klassieker The Graduate met Dustin Hoffman en Anne Bancroft. Maar ook nu nog blijkt een dergelijke relatie vaak onderwerp van discussie te zijn. Zoals in het geval van de huidige Franse president Emmanuel Macron en zijn meer dan twintig jaar oudere echtgenote Brigitte. Ellen Pieters zal in haar rol als zangeres in het stuk een aantal wereldberoemde nummers zingen, muzikaal begeleid door Guido Spek in zijn rol als pianist.’

Mira (Ellen Pieters) is een beroemde zangeres in de nadagen van haar carrière, Bow (Guido Spek) is een veelbelovende jonge pianist. Zij is net vijftig, hij nog geen dertig. De muziek brengt hen samen en wordt de soundtrack van een spannende flirt. Maar wanneer die ontaardt in een heftige liefde komt hun omgeving resoluut in actie. Ambities, reputaties en familiebanden dreigen de geliefden uiteen te drijven. Er volgt een strijd tussen hart en hoofd, ambitie en affectie en over wat groeit tussen de oren en tussen de lakens. Als dan ego’s botsen, maskers vallen en harten dreigen te breken, staat Mira voor het grootste dilemma van haar leven; zichzelf redden of eindelijk zichzelf worden.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies