Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou reizen het land door met eigen voorstelling

Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou reizen het land door met een nieuwe eigen voorstelling. Actrice Lieneke Le Roux kennen we o.a. van de films Broos (Gouden Kalf) en Brozer, de tv-series B.A.B.S., Ik ook van jou en theaterproducties als Powervrouwen, Zadelpijn en ander damesleed, De ontdekking van de hemel en Pippi Langkous (Musical Award). Cabaretière Mylène d’Anjou maakte verschillende soloprogramma’s, stond op het toneel met Powervrouwen, Grease, MAMMA MIA! en Ciske de Rat en is verder o.a. bekend van de tv-serie Komt een man bij de dokter. Vorige week ging hun voorstelling in première in de Leidse schouwburg.

Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou brengen met de voorstelling ‘Echte Liefde‘ een cabaret voorstelling naar de theaters over het alledaagse. De dames lopen anno 2018 tegen van alles aan, maar ze proberen zich door het leven heen te vloggen, Tinderen én te drinken. Toch verandert er veel en lukt het niet om altijd bij te blijven. Dit levert komische scènes op die de bezoeker meteen aan Patsy en Eddie van Absolutely Fabulous doet denken.

Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou hebben zich al vele malen bewezen als comédiennes. Ze weten zich dan ook prima uit te voeten te maken met de sketches en liedjes. De rode draad in de voorstelling is duidelijk de onsmakelijkheden van het leven in een tijd waarin alles sneller, strakker en mooier moet. Toch voelen de scènes soms erg fragmentarisch aan, jammer want hierdoor voelt de voorstelling soms wat langdradig. De vijf kwartier durende voorstelling vliegt dus niet echt voorbij. De hilariteit van Absolutely Fabulous komt met vlagen voorbij waardoor echt iedereen een paar keer hardop moet lachen. Het is een vermakelijke avond; maar geen voorstelling die je lang zal bij blijven; daar mist het toch nog wat omlijsting voor.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies