WIN kaartjes voor You’re the Top in het DeLaMar

You’re the Top, de met 5 sterren bekroonde intieme musical, met o.a. Paul Groot en Marjolein Keuning komt in DeLaMar Amsterdam op 24, 25 en 28 april (20:30 uur) en een matinee op 29 april (14:30 uur). Een hartverwarmend verhaal met humor over het leven van en met de songs van de Amerikaanse Songwriter Cole Porter. De 8 mans cast met live orkest brengen zijn songs ten gehore als Night & Day, I Get A Kick Out Of You en veel meer.. 

Musical Reports mag 2 tickets weggeven voor een van de eerste twee voorstellingen in het DeLaMar!

Wat moet je doen om kans te maken op 2 tickets voor You’re the Top in het DeLaMar theater op een dinsdag 24 april of woensdag 24 april? Like onze Facebookpagina en het bericht over deze win-actie. Tag vervolgens de persoon met wie jij naar deze voorstelling zou willen. Wanneer jullie beide de pagina liken maken jullie kans op de vrijkaartjes. Kan je niet wachten? Boek dan nu je tickets!

Meedoen kan tot 22 april 2018. De winnaars zullen op 22 april bericht ontvangen. Winnaars kunnen zelf kiezen voor dinsdag 24 april of woensdag 24 april. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies