Mean Girls en SpongeBob grootste kanshebbers Tony Awards

De nominaties voor de Tony Awards, de belangrijkste Noord-Amerikaanse theaterprijzen, zijn vandaag bekend gemaakt door Katharine McPhee en Leslie Odom Jr.. De de uitreiking van de Tony Awards zal live worden uitgezonden op zondag 10 juni vanuit de Radio City Music Hall in New York.

Grootste kanshebbers zijn Mean Girls en SpongeBob SquarePants: The Musical; beide maken kans op 12 Tony Awards. Overige grote kanshebbers zijn Rodgers & Hammerstein’s Carousel en The Band’s Visit met ieder 11 nominaties. Onder de toneelstukken zijn Angels in America (11 nominaties) en Harry Potter en the Cursed Child, Parts One and Two (10 nominaties) de grootste kanshebbers. Hieronder een overzicht van de genonimeerde musicalacteurs (hoofdrollen) en de geonimeerde voor beste productie. Een volledig overzicht is hier terug te vinden.

Best Performance by an Actor in a Leading Role in a Musical
Harry Hadden-Paton, My Fair Lady
Joshua Henry, Rodgers & Hammerstein’s Carousel
Tony Shalhoub, The Band’s Visit
Ethan Slater, SpongeBob SquarePants: The Musical

Best Performance by an Actress in a Leading Role in a Musical
Lauren Ambrose, My Fair Lady
Hailey Kilgore, Once On This Island
LaChanze, Summer: The Donna Summer Musical
Katrina Lenk, The Band’s Visit
Taylor Louderman, Mean Girls
Jessie Mueller, Rodgers & Hammerstein’s Carousel

Best Musical
The Band’s Visit
Frozen
Mean Girls
SpongeBob SquarePants: The Musical

Een volledig overzicht is hier terug te vinden. 

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies