Mariska van Kolck, Joke de Kruijf en Marleen van der Loo in de komedie ‘Liften’.

Vanaf oktober 2018 zullen musicalsterren Mariska van Kolck, Joke de Kruijf, Marleen van der Loo de confrontatie met zichzelf en met het publiek aangaan in de door I&L Entertainment geproduceerde komedie ‘Liften’.

Drie dames komen vast te zitten in de lift van een schoonheidskliniek. Het zijn volstrekt onbekenden van elkaar, maar in deze hachelijke situatie, blijken ze middels de sappige gossip, de herkenbare (soms gênante) situaties en hilarische anekdotes veel overeenkomsten te hebben. Het zijn scherpe onderwerpen die worden besproken, gevolgd door rake confrontaties die met veel humor uitmonden in oprechte gesprekken: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw. De komedie Liften zal muziek bevatten van componist Bas van den Heuvel.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies