Winston Post krijgt hoofdrol in Soof de musical

Acteur en presentator Winston Post gaat de rol van Jim vertolken in Soof de musical. De voorstelling met Maike Boerdam als Soof, gaat 18 november in première en is daarna in het hele land te zien. Winston speelt de rol die in de film werd neergezet door Dan Karaty. Andere rollen zijn voor Noël van Santen, hij is te zien als Kasper, Soof’s moeder Hansje zal worden gespeeld door Juul Vrijdag. Julia Nauta kruipt in de rol van de oudste dochter Sascha.

Van proefvoorstelling naar première Soof de musical, gebaseerd op de eerste film, was vorig theaterseizoen een maand lang te zien als proefvoorstelling. Op basis van de ervaringen van deze ‘testvoorstellingen’ naar Amerikaans model, en de input uit de publieksenquêtes voeren de schrijvers Roos Schlikker en Erris van Ginkel en de componisten momenteel de laatste veranderingen door in het script. Regisseur Jos Thie begint in september met de repetities van de voorstelling waar een deel van het publiek op het toneel plaats neemt en ook daadwerkelijk proeft van de kookkunsten van Soof.

Soof de musical is een ode aan de onvolmaaktheid. We zien Maike Boerdam, als Soof; een chaotische veertiger, die probeert haar gezin draaiende te houden, naast haar baan als cateraar. Haar huwelijk, ze is getrouwd met Kasper staat onder behoorlijke spanning. Haar feministisch moeder helpt haar, of toch niet? Het publiek beleeft Soofs dagelijkse herkenbare avonturen vol liefde, muziek en humor. 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies