Jesus Christ Superstar in 2019 terug naar Nederland

Uitverkochte zalen, staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. Jesus Christ Superstar wist de afgelopen jaren in Nederland bijna 200.000 harten te veroveren. Ook na de recente serie voorstellingen in Amsterdam is producent TEC Entertainment weer overstelpt met verzoeken om Jesus Christ Superstar terug te halen naar Nederland. De rockopera van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice zal aan het begin van een Europese tournee in het voorjaar van 2019 onder andere te zien zijn in MartiniPlaza Groningen en het Chassé Theater in Breda. De kaartverkoop voor beide theaters start deze maand.

De spectaculaire rockopera Jesus Christ Superstar, geregisseerd door de Italiaanse sterregisseur Massimo Piparo, is inmiddels al vier jaar met veel succes in Nederland opgevoerd. Deze Engelstalige productie, die een interpretatie is van de film uit 1973, is bij het grote publiek geliefd geworden door de geweldige cast, het ijzersterke live orkest, de wervelende dansers, de excellente zangers en de vertolking van Ted Neeley als Jezus. De dolenthousiaste reacties van de bezoekers die vanaf 2015 de rockopera hebben gezien, zijn de aanleiding voor producent TEC Entertainment om Jesus Christ Superstar in 2019 voor een exclusieve toer terug naar Nederland te halen.

Jesus Christ Superstar is van 4 t/m 7 april 2019 te zien in MartiniPlaza, Groningen en van 24 t/m 28 april 2019 in Chassé Theater in Breda. Overige speeldata zullen binnenkort bekend worden gemaakt. 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies